Contact us
Telegram
WhatsApp
Viber
Mail
Phone
Брест, Гаврилова 16

Видео и фото реализации дизайн-проекта фото- и релакс-зоны в ТРЦ Экватор в параметрической и эко стилистике

Design date: 8/2022
Location: Gavrilova street 16, Brest, Belarus
Photo/Video: Andrey Goroshko
Implementation of one of the elements of interior transformation for the Equator shopping center in Brest. We were given the task of creating a point of oasis and relaxation; the location became a permanent photo zone, embodying the assigned tasks.
The interior of the relaxation area in the shopping center is the personification of harmony and unity with nature. At its heart is a waterfall, which symbolizes constant movement and change, reminding us of the eternal flow of time. The bionic fiberglass mesh surrounding this area reflects the idea of the interconnectedness of all living things in the world.
Wooden elements add warmth and natural beauty, creating an atmosphere of comfort and tranquility. Large planters filled with greenery bring nature directly indoors, reminding us of the importance of balance between the bustle of the city and the natural world.
Translucent benches decorated with leaves add lightness and transparency to this space, creating a feeling of lightness and freedom. This corner becomes a place of relaxation and inspiration, where visitors can enjoy a moment of peace and harmony in the hustle and bustle of everyday life.
#shopping center design #shopping environment design #retaildesign #malldesign #interior design #designerbrest #designbrest
Дата проектирования: 8/2022
Расположение: улица Гаврилова 16, Брест, Беларусь
Фото/Видео: Андрей Горошко

Реализация одного из элементов преображения интерьера для торгового центра Экватор в Бресте. Нам была поставлена задача сделать точку оазиса и расслабления, локация стала перманентной фото-зоной воплотив в себе поставленные задачи.
Интерьер зоны расслабления в торговом центре является олицетворением гармонии и единства с природой. В его сердце расположен водопад, который символизирует постоянное движение и изменение, напоминая нам о вечном потоке времени. Бионическая сетка из стеклопластика, окружающая эту зону, отражает идею о взаимосвязи всех живых существ в мире.

Деревянные элементы добавляют теплоты и природной красоты, создавая атмосферу уюта и спокойствия. Большие кашпо с зеленью приносят природу прямо внутрь помещения, напоминая нам о важности баланса между городской суетой и природным миром.

Лавочки с эффектом прозрачности, украшенные листьями, придают этому пространству легкость и прозрачность, создавая ощущение легкости и свободы. Этот уголок становится местом для отдыха и вдохновения, где посетители могут насладиться моментом спокойствия и гармонии в суете повседневной жизни.

#дизайнторговогоцентра #дизайнторговойсреды #retaildesign #malldesign #дизайнинтерьерабрест #дизайнербрест #дизайнбрест
До проекта
После